Eindelijk is hij er: de enige echte Nederlands FodMap NL app! Voor iedereen die het FodMap dieet volgt maar nog geen goede nederlands ingrediënten lijst kon vinden. Iedereen met darm problemen, prikkelbaar darm syndroom, verstopping, buikpijn, ontlastingsprobleem of opgeblazen gevoel zou gebaat kunnen zijn bij deze app.

De FodMap NL app is live!

De FodMap NL app is op 9 oktober 2017 live gegaan voor zowel iOS als Android. We hebben er hard aan gewerkt maar het resultaat mag er zijn. Eindelijk is er een app waarmee je in de supermarkt snel kunt controleren of je het ingrediënt mag hebben. Geen gesponsorde links, geen AH reclames, puur FodMap en helemaal in het Nederlands!

Met deze app kun je:

  1. Eenvoudig zoeken door de lijst van honderden FodMap ingrediënten zoeken door slechts het invullen van enkele letters.
  2. Lijsten raadplegen door te een FodMap gehalte of Voedingscategorie te kiezen. Hiermee kun je snel zoeken naar bijvoorbeeld al het Fruit uit de Groene groep.
  3. Zelf de ingrediënten aanpassen! Dus kun je een ingrediënt uit de oranje categorie goed verdragen, wissel die dan naar groen. Of beoordeel een ingrediēnt met een duimpje omhoog of omlaag, zonder de categorie aan te passen. Handig als je al wat langer met het dieet bezig bent maar vergeet waar je ook alweer wel of niet tegen kan.

De FodMap NL app kun je hier downloaden:

Ontdek het op Google Play